Bang & Olufsen produkter

Skønhed i hver detalje. Giv dit hjem et Bang & Olufsen tv. Skabt med omhu og finjusteret til at udfordre din virkelighedssans.

BEOVISION ECLIPSE

Det nye BeoVision Eclipse skaber en helt ny TV-oplevelse ved at kombinere smukke OLED 4K-billeder med verdens bedste lyd. Dette smukke TV fås i henholdsvis 55″ og 65″.

BEOVISISON HORIZON

Nyt fleksibelt tv til et funktionelt og moderne hjem. Oplev det moderne 4K Ultra HD tv med et utal af måder at placer det på.

BEOVISION 14

Selvom det ser velkendt ud, er det hele nyt - både indeni og udenpå. med sit nye og mere levende visuelle udtryk og sin opdaterede teknologi giver det nye BeoVision 14 en mere fleksibel og uafhængig tv-oplevelse    

BEOVISION AVANT

BeoVision Avant er en hyldest til bevægelse. Et uforglemmeligt møde mellem Ultra High-Definition (4K) billede og ikonisk Bang & Olufsen lyd, der udfolder sig for øjnene af dig.

Musiksystemer

Kunstnerisk akustik. Siden 1925 er Bang & Olufsen blevet synonym med akustisk perfektion. Selv i dag calibrerers alle højttalermodeller i hånden.

NYHED BEOSOUND EDGE

Byd velkommen til Beosound Edge

BEOSOUND 1

Placer den hvor du vil og spil hvad du vil. Beosound 1 er en kraftfuld og transportabel enhed hvor man ikke er bundet til et fast sted.

BEOSOUND 2

Beosound 2 er en ny fleksibel trådløse højttaler med indbyggede musiktjenester. Udviklet til problemfri streaming og en kraftfuld 360-graders lydoplevelse. Den innovative 360-graders lydteknologi sender klar og kraftfuld lyd i alle retninger.

BEOSOUND SHAPE

BeoSound Shape er et vægmonteret trådløst højttalersystem til design bevidste musikelskere

BEOSOUND CORE

Få del i den ikoniske Bang & Olufsen lyd – den er kun en enkelt berøring væk.

BEOSOUND 35

Stand alone, eller som en del af dit Multiroom system.

Højtalere

Kunstnerisk akustik. Siden 1925 er Bang & Olufsen blevet synonym med akustisk perfektion. Selv i dag calibrerers alle højttalermodeller i hånden.

BEOLAB 90

BeoLab 90 er så intelligent udtænkt, så gennemført konstrueret og så præcist tunet, at den til hver en tid vil give dig den ultimative lydoplevelse. Aldrig har lyd stået skarpere. Præcision i lydoplevelsen er essensen af BeoLab 90.

BEOLAB 50

BeoLab 50 er en avanceret højttaler, der blander avanceret lydteknologi med elegant æstetisk og omhyggeligt håndværk. Skræddersyet til alle de måder, du nyder lyd i dit hjem: til koncentreret musiklytning, uforglemmelige fester og storslåede biografoplevelser.

BEOLAB 17

En trådløs og harmonisk højttaler med optimal lyd, uanset hvor meget du vender og drejer den.

BEOLAB 18

Enestående håndværk og fuldendt lyd. BeoLab 18 er kulminationen på akustisk perfektion, som har kendetegnet Bang & Olufsen siden 1925.

BEOLAB 19

En trådløs subwoofer med smukke og markante linjer, og en imponererende solid råstyrke, som kan levere uovertruffen præcis bas.

BEOLAB 20

Detaljeret og kraftfuld lyd i elegant indpakning.

Controller

BEOREMOTE ONE

Det kræver blot én enkelt berøring på en af de tre ’My Buttons’ at vende tilbage til en specifik musiktjeneste eller tænde for højttalerne i en individuel opsætning.

Beoremote App

EN APP, MANGE SKÆRME - Har du flere Bang & Olufsen tv'er, kan de styres af samme BeoRemote App, der nu fungerer sammen Beovision 11, Beovision Avant, Beosystem 4 samt Beoplay V1.

Beolink Multiroom

BEOLINK MULTIROOM

Spil forskellig musik i forskellige rum. Eller spil den samme musik i hele dit hjem.